Ølhunden

Jeg heter Hugo Ivan Hatland, er en mann på 45, kuriosablogger, journalist, forfatter, foredragsholder, dokumentarist og umåtelig glad i godt øl. Godt i glasset ble startet i 2011, og har i utgangspunktet vært en blogg om øl, men fra 2017 ble repertoaret utvidet til innimellom også å omhandle andre ting som har med smak å gjøre.

Jeg har skrevet boken “Den norske ølrevolusjonen” sammen med Gahr Smith-Gahrsen og Skjalg Ekeland, utgitt på Kagge Forlag høsten 2014. Besøk gjerne facebook-siden til Godt i glasset, og hiv en tommeltott i været!

Jeg er også en del av trekløveret som står bak Vestkast, Norges eneste og klart beste podcast om øl og ølbrygging.

Når tiden tillater det, brygger jeg øl. Det er en herlig hobby!

Alt på disse sidene er selvfølgelig opphavsrettlig beskyttet. Så det så.

3 Comments

 1. Hei Hugo Ivan,

  Mitt navn er Mona, og jeg vil gjerne vise deg noe jeg har laget.

  Jeg er personlig veldig glad i cider, og da spesielt tørr engelsk cider.
  Det finnes jo så mange oppskrifter på hvordan man kan lage øl og vin, men jeg syns det er en liten mangel på originale cideroppskrifter. Jeg har derfor selv laget en oppskrift på hvordan man kan lage sin egen cider med en juicemaskin, da det kanskje er litt enklere for folk flest enn å styre med å presse epler.

  Det har seg sånn at jeg også er illustratør, så jeg illustrerte like så godt oppskriften, for å gjøre den mer spennende. Jeg vil gjerne sende seg bildet!

  Mitt spørsmål til deg er følgende; kunne du tenke deg å publisere denne på bloggen din? Du skriver jo om hjemmebrygging, så jeg tenkte at dette kanskje hadde passet for deg.

  Ser frem til å høre hva du tenker om denne idéen!

  Mvh
  Mona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *