Godt i glassets fotoalbum

Du ualminnelig store, herlige, vidunderlige og rare verden! I dag fyller Godt i glasset seks år.

Minnerike år: Godt i glasset på Instagram. Seks år med bilder.

Seks år er lang tid, veldig mye lenger tid enn jeg trodde at jeg kom til å holde på.

I løpet av disse årene er det blitt tatt et utall bilder. Bilder av hyggelige folk, av øl, av bryggerier, av kuriosa. Bryggere, entusiaster, festivalgjengere, bloggere og forfattere. Verdens beste øl, tvilsomme hjemmebrygg og uinteressante øl. Jeg har ved et par anledninger gått ganske langt for å få tak i bildene jeg trenger, som den gang jeg trengte et illustrasjonsfoto til en sak om verdens verste øl.

Mange av bildene er fotografert til tenkte saker, saker jeg aldri har hatt tid til å skrive. Jeg sitter med andre ord på en haug med upubliserte bilder.

For ikke lenge siden begynte jeg å poste bilder på Instagram, et format jeg fort falt pladask for. Instagram er en ideell plattform til å vise deler av ølverden slik jeg har sett den gjennom kameralinsen.

Planen er selvsagt å legge ut bilder fra både fortid, nåtid og fremtid. Det er ikke sikkert at alle bildene sier mer enn 1000 ord, men litt vil de nok si allikevel… Kanskje snapper du også opp et tips eller ti til gode øl som kan være verdt å smake?

Vil du være med så heng på!

Følg Godt i glasset på Instagram!

Hatland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *