Øltanken åpnes

I dag åpnes øltanken. Mye godt kommer til å renne ut.

Sammy Myklebust, Rolv Bergesen og Hugo Ivan Hatland utgjør fra og med i dag Øltanken. Vi tilbyr foredrag, smakinger, kurs og quizer. Vi syr sammen ølmenyer og foreslår øl til mat. På sikt kommer vi til å finne på annet sprell også, men vi verken kan eller vil avsløre alt på en gang.

Det lønner seg selvfølgelig å følge med, så besøk Facebook-siden vår og hiv tommeltotten i været.

Se, lukt, smak: Folkene bak Øltanken forteller deg hvordan du smaker godt øl. (Foto: Ragnhild Storsletten Åse)

Lei en ølnerd: Det trehodete trollet bak Øltanken sitter alle på store mengder kunnskap om øl. Vi har brygget bøttevis med øl, vi har smakt altfor mange øl – både gode og dårlige – og vi har besøkt ølfestivaler og bryggerier i inn- og utland. Vi har skrevet bøker om øl, arrangert ølmiddager, blogget om øl, drevet podcaster om øl, holdt foredrag om øl. Men vi har gjort det hver for oss. Nå er tiden inne for å samle kreftene, og pøse ut kunnskapen.

Tanken bak Øltanken er at du, vennegjengen eller firmaet du jobber for, kan hyre oss inn. Trenger du en ølnerd eller tre, kontakter du oss. Vi har allerede foredrag og opplegg for ølsmakinger klare, men vi skreddersyr gjerne etter behov. Trenger du for eksempel noen som kan fortelle om juleølets historie under julebordet, just give us a call. Vi plukker mer enn gjerne ut ølene dere skal smake. Trenger du noen til å stille spørsmålene under firmafesten, eller noen som kan sette opp en meny som får gjestene til å smile? Lei en ølnerd!

Vi er grundige og underholdende, og målet er selvfølgelig å gjøre folk fornøyde. Fornøyelige foredrag, smakfulle menyer, finurlige spørsmål. Øltanken er full. Bli med å tømme den.

Hatland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *