Eksklusivt førjulsslipp på polet

For de som er ute i siste liten: På fredag kan du hanke inn tre velsmakende julegaver på polet.

Ølene fra De Dolle er spektakulære. Dulle Teve er intet unntak.

Ølene fra De Dolle er spektakulære. Dulle Teve er intet unntak.

Det tikket inn en melding fra Vinmonopolet i dag som bør være av interesse for dedikerte ølhunder. Førstkommende fredag slippes tre  belgiske godsaker på fire utvalgte spesialpol. Ølene det er snakk om er Dulle Teve fra De Dolle Brouwers – en belgisk trippel på 10 % – trappistølet Westvleteren Blond og Oude Geuze fra Geuzestekerij De Cam.

Det er ikke mange flaskene som kommer, og det vil selges maks to flasker per kunde. Alle ølene er i ypperste verdensklasse, så det kan være vel anvendt tid å bruke et par timer i kø på fredag. For undertegnede er De Dolle Brouwers kanskje det bryggeriet i verden som leverer høyest kvalitet, og Dulle Teve ­– som betyr noe sånt som gal kjerring – er en sann nytelse.

Polene som tilbyr ølene er Aker Brygge, Valntinlyst, Walkendorfsgaten og Kvadrat Sandnes. (Dessverre blir ikke Westvleteren Blond tilgjengelig på Walkendorfsgaten). Ta på deg broddene og løp og kjøp.

Hatland

2 Comments

  1. Takk for tipset! Smakte Westvleteren Blond på bryggeriet deres nylig og det var bra, men etter min mening ikke verdt å løpe bena av seg på. Men Dulle Teve ser jo veldig fristende ut …

  2. De Dolle Brouwers sine øl – og da særlig deres Stille Nacht og Oerbier – er det verdt å løpe langt for. Dulle Teve er også et meget godt øl. Er for så vidt enig i at Westvleterens Blond ikke er toppnoteringen til de belgiske munkene, men den er jo artig å prøve for dem som ikke har gjort det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *