Lite hotell, stor glede!

Jeg glemte å skrive i gjesteboken etter mitt besøk på Det Lille Hotel i Risør, så jeg gjør det her i stedet.

På lørdag holdt jeg foredrag om norsk ølhistorie på Det Lille Hotel i Risør, og opplevelsen for undertegnede var overlegen. For et hyggelig vertskap, for et nydelig hotell, for en gledelig opplevelse! På ølmenyen sto blant annet gullrekken til Nøgne Ø, en fin Oude Gueuze fra belgiske Hanssens Artisanaal og en kvadruppel ved navn Westvleteren 12. Her hadde noen gjort jobben sin, og vel så det. Skjermbilde 2015-06-16 kl. 00.10.56

Det burde absolutt vært flere publikummere, men de som var der klarte å skape god stemning. Fine folk!

Kokken serverte fish and chips, og verten Kristoffer sørget for at alle hadde det bra.

Det Lille Hotel er flere små hus – det eldste er fra 1750 – som inneholder suiter med et herlig rustikt preg. I husene kan man lage mat, selv om jeg heller vil anbefale besøkende å spise maten som lages av kokken David. Den er nemlig veldig god!

Det var Jan Ove Steinsvik – bedre kjent som Ølmannen fra Natland og som han som driver Gulating Ølutsalg i Arendal – som tok initiativet til foredraget. Han og Kristoffer går svangre med planer om lignende arrangementer fremover. Men da må Risør-folket kjenne sin besøkelsestid, for dette kan bli en herlig tradisjon. Selv om ølverden er big business, er det entusiaster som disse som gjør den interessant og artig.

Takk for meg! Det Lille Hotel var uforglemmelig. Jeg kommer gjerne tilbake.

— Lenke: Det Lille Hotel

Hatland

3 Comments

  1. Hørte d var knall opplegg!!? Skulle fjerne vært der, men var ute av byen… wæææ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *