Er det normalt med øl tidlig på dagen?

Leserne spør. Godt i glasset svarer.

Siste dag i det gamle året, på tide å oppsummere. Det er det aviser og bloggere gjør i disse dager. Vi skriver om det som har vært, vi resirkulerer gamle saker, vi forteller om alt som var bra og mindre bra i 2013. Vel. Godt i glasset er intet unntak.

Det har jevnt over vært mange mennesker som har lest Godt i glasset i året som har gått, men jeg tar meg av og til i å lure på hvem alle disse menneskene egentlig er. Det er ikke måte på hva folk søker etter, og jeg mistenker google for å ha ansatt en person som videresender folk som skriver rare og uvanlige søkeord til Godt i glasset.

Haha! Det er jeg som har pisset i ølen din!

Haha! Det er jeg som har pisset i ølen din!

Her er en ti-på-topp-liste over hva folk faktisk har søkt etter i året vi nettopp har gjort oss ferdige med. (Hvis noen føler seg truffet, lev med det.)

10) Hva heter øl på svensk? 
Hvis du som nordmann sitter på en bar i Sverige og lurer på hva en øl heter på svensk, har du nok fått i deg altfor mye godt drikke allerede, og det er på tide å pelle seg hjem.

9) Hylle f trappest 2000 3 trinn 
Denne satte meg faktisk helt ut. Er det noen som sender kodede meldinger gjennom denne bloggen, og hva i helvete skal dette egentlig bety? Er det en melding til grønne menn som er i ferd med å invadere Arna?

8) Anita Hegerland naken 
Believe it or not, men dette er faktisk en gjenganger. Det finnes oppsiktsvekkende mange mennesker i verden som ønsker å se Anita Hegerland naken. Jeg kan dessverre ikke hjelpe noen av dem.

7) Dansker drikker øl hver dag 
En temmelig drøy påstand, spør du meg, men kanskje det er noe i det? Jeg har nemlig hørt at kinesere spiser hund hver dag.

6) Kattepiss smak i øl
At enkelte humletyper har rykte på seg for å lukte kattepiss er velkjent, men at det smaker kattepiss? Her tror jeg nok at noen har tatt oppgaven med å trene opp smaksløkene sine litt for seriøst. Jeg aner ikke hvordan kattepiss smaker, og jeg har absolutt ingen planer om å finne det ut.

5) Matpakke i glass 
Vi kaster oss surrealismen i vold. Matpakke i glass? Hvorfor ikke? Hva med øl i stål? Fisk i plast? Det nye året i øl?

4) Er det vanlig med øl tidlig på dagen? 
Tricky spørsmål. Her kan svaret være både ja og nei. I 1755 startet amerikaneren John Adams hver dag med en øl til frokost. Noen år seinere ble han president i USA. Jeg er redd Adams er unntaket fra regelen. De fleste som starter dagen med en øl, blir neppe presidenter i USA.

Nei, det er ikke bra å finne en kongle i avføringen.

Nei, det er ikke bra å finne en kongle i avføringen.

3) Maleri middelalder mann kniv
Her har noen skrevet et artig lite dikt med allitterasjoner, en myk start og en brutal slutt. Fint det, men hva har det egentlig med øl å gjøre?

2) Er det farlig å drikke smuglerøl?
Hehehehe! Hehehehehe!! Jeg ser det for meg. En mann har betalt for en palle med polsk smuglerøl, og dette er det han lurer på. Jeg tror jeg ler på meg!!

1) Rare ting i avføring
Soleklar vinner! Jeg vil virkelig ikke vite hva personen som har søkt etter dette, har funnet. Dette er ikke normalt!! Uansett hva du har funnet, oppsøk lege, få hjelp fortere enn faen!

— 

I kveld skal Godt i glasset bli god i gassen, så takk for det gamle, folkens, godt nyttår, skål og gutår!

Hatland

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *