Verdens verste øl

Du har neppe lyst til å drikke øl som smaker hundepiss… Her er listene over ølene du bør styre unna.

For ordens skyld: Dette er en hund og ikke et amerikansk bryggeri.

Ratebeer og Beeradvocate er to anerkjente sider på nettet der brukere over hele verden (sannsynligvis med en overvekt av amerikanere) anmelder øl. Basert på disse anmeldelsene har begge nettstedene lagt ut lister over det øldrikkerne mener er de verste ølene på planeten. Legg for all del merke til at enkelte av disse ølene er blant de mest solgte i verden. Lurer du på om verden vil bedras? Vel, svaret er ja.

Enkelte av anmelderne har lagt seg i selen, og begrunner virkelig hva de mener. Dette er fornøyelig lesning. Her er de dårligste ølene med begrunnelser (mine oversettelser).

BUNN 5 hos Ratebeer

5. Michelob Ultra (USA): ”Fascinerende smakløs. Kan brukes til en ting: Bland såpe i den og vask ølglassene dine.” ”Dette er rein drit.”

4. Milwauke’s best (USA): ”Joda, jeg har drukket meg full på denne flere ganger. Den verste gangen var da jeg våknet opp på golvet på en fest og drakk fra den første boksen jeg fikk tak i. Det viste seg å være en varm Milwaukees’s Best. Det verste var at en kompis av meg hadde pisset i akkurat den boksen, men det merket jeg ikke før kompisen min våknet og fortalte meg det. Da hadde jeg allerede drukket halvparten.”

3. Natural Light (USA): ”Smaker kattepiss, lukter fis.” ”Du har gått deg vill i ørkenen, fire dager er gått og du kommer plutselig over en foss med Natural Light. Drikk heller ditt eget piss.”

2. Natural Ice (USA): ”HODEPINE! HODEPINE! HODEPINE!” ”Lukter som et offentlig venteværelse.”

VERST: Olde English 800 (USA): ”Hunden min likte denne ølen. Kan godt brukes til å vanne blomster med, men fungerer også fint som vindusspylervæske.” ”Du drikker bare denne hvis du er virkelig deprimert.” ”Jeg har bare drukket denne en gang. Jeg tok en slurk og spydde umiddelbart.”

BUNN 5 hos Beeradvocate

5. Bud Light (USA): ”Er denne laget for å drikkes eller for å slukke branner med?”

4. Bud Light Chelada (USA): ”Jeg pleide å spise tomater. Takket være Chelada kommer jeg aldri til å spise tomater igjen!” (Dette er en tomatøl, min anm.)

3. Evil Eye (USA): ”Ser bra ut på avstand, men hold avstanden sånn at lukten ikke ødelegger. Denne oljen lukter dårlig når den er kald, ved romtemperatur holder den insekter unna. Hvorfor vil du drikke denne? Å drikke en hel boks er som en maraton, og det du drikker er flytende drit.”

2. Michelob Ultra (USA): ”Hvis en dame jeg var interessert i hadde kjøpt denne til meg, hadde jeg helt den i do.”

VERST: Corona Light (Mexico): ”Min teori om hvordan Corona lages, og mange er enige med meg: 10000 meksikanere drikker billig tequila, og så pisser de i et svært kar. Innholdet fra karet fylles på flasker og sendes til din lokale bar.”

Lenker: Ratebeer, Beeradvocate, Verdens beste øl?

Hatland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *